15 dec. 2014

Sapun de Poveste cu Scortisoara si Portocale

Săpunul de Poveste cu Scorţişoară şi Portocale este creat special pentru Sărbătorile de iarnă şi este decorat frumos cu steluţe, brăduţi, cununi de brad şi multe altele.

Fiecare săpun este unicat, fiind realizat şi decorat manual, cu mult drag, şi poartă în el, alături de ingredientele naturale din care a fost manufacturat, o scânteie din bucuria cu care au fost create. Sperăm să vă încânte!


Săpunul de Poveste cu Scorţişoară şi Portocale este un săpun natural, realizat prin metoda la rece, cum sunt toate produsele cosmetice Ambrozeea, conţine numai unturi şi uleiuri vegetale, suc de portocale, scorţişoară, argile, pigmenţi minerali naturali.

Are un parfum delicios de scorţişoară, de ciocolată, dar şi fructat. Este indicat pentru tenul gras, mixt sau normal, putând fi folosit atât pentru faţă, cât şi pentru întregul corp.

Ingrediente: unturi şi uleiuri saponificate de măsline, cocos, palmier, unt de Cacao, unt de Shea, ulei de ricin, ulei de migdale dulci, suc de Portocale proaspăt stors, pulbere de cacao, pulbere fină de Scorţişoară, uleiuri esenţiale de Scorţişoară şi Portocale

Sapunuri de Poveste - sapun natural Scortisoara si Portocale

Portocalele au proprietăţi tonifiante, uşor astringente şi stimulatoare pentru piele, fiind un adevărat beneficiu pentru tenul seboreic, micşorând şi curăţând porii în mod natural. 

Scorţişoara este un dezinfectant natural, este antifungic, antibacterian, antiviral, are un parfum inconfundabil, delicios, irezistibil, tonic dar şi neutralizează mirosurile neplăcute. Este unul dintre anti-oxidanţii naturali de vârf din lume, stimulează circulaţia sanguină, 

Unturile de Shea şi Cacao, dar şi uleiul blând de migdale dulci au o acţiune emolientă, hidratantă, hrănitoare şi regenerantă asupra pieleii, echilibrând acţiunea uşor astringentă a portocalelor şi scorţişoarei.

La Ambrozeea de Crăciun găseşti
săpunuri cu Scorţişoară şi Portocale ca-n poveşti!





Vezi toate Săpunurile de Poveste clic aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...